Visie

Individueel
Gelukkig zijn is een gevoel, als je dat continue wilt ervaren moet je leren voelen. Geluk gaat over persoonlijk leiderschap en regie nemen over je leven.
Persoonlijke groei gaat eigenlijk over leren voelen, voelen wat er van binnen speelt, je thema’s in jezelf herkennen en erkennen, ontdekken dat iedereen zijn eigen verhaal heeft en deze continue spiegelen aan jou en aan jouw verhaal. Gevoel van geluk of welbevinden, is een gevoel van warmte en rust van binnen. Het ligt vaak bedekt onder een (dun) laagje onopgelost verleden. Als je hier bij kunt komen en leert dit op te ruimen, ga je welbevinden ervaren en ervaar je dat je met de stroom mee bewegen.
 
Ook je lichaam vaart wel bij een gevoel van rust en welbevinden, het heeft tijd om te herstellen en op te ruimen. Bijna alle lichamelijke klachten beginnen door stress. Je lichaam reageert op stress door alle energie in het ‘Vechten, vluchten of beviezen’ te stoppen en er gaat daardoor energie weg bij vitale organen die even zonder kunnen. Maar als dat tijdelijk niet tijdelijk is heeft dit gevolgen voor je lichaam, is de balans verstoord. met alle gevolgen van dien.
 
Teams
Voor teams geldt dat hoe veiliger (minder stressvol) de setting, hoe beter het team presteert. Maar hoe creëer je nu een veilige setting voor een team ?  Alles komt aan op (persoonlijk) leiderschap. Wanneer de leider dienend is aan de groep of systeem en deze begeleid naar het regie binnen het team creëert hij of zij een veilige setting. Om te kunnen zien wat een team nodig heeft moet de leider emotioneel beschikbaar of vrij zijn. Vrij zijn heeft te maken met loslaten van je (systemische) patronen. Hoe beter jij je patronen  (h)erkent en ‘vrij’  bent, hoe beter je kunt zien wat het team werkelijk nodig heeft en hierin begeleiden.
 
Organisatie
Het managen van een organisaties heeft een iets andere dynamiek dan het managen van een team. Het verschil is dat dit de buitenste schil vormt waarbij je er niet aan ontkomt om op je eigen benen te staan. Ook kom je bij het managen van de organisaties het managen van een systeem met subsystemen tegen, een gezicht kunnen zijn naar binnen (de organisatie) en een gezicht naar buiten (de markt) kunnen zijn zonder daarin jezelf te verliezen.
 
Doorgroeien zit hem in steeds meer steun en veiligheid in jezelf vinden en te leren loslaten. Hoe veiliger jij je voelt hoe meer het leven moeiteloos verloopt en je kunt meebewegen met de stroming en anderen in hun kracht of regie kunt zetten.