6 Responses

 1. Wat een geweldige, ontroerende en helende dag.
  Workshop familie opstelling.
  W. Toxopeus

 2. zuiver, krachtig en levensveranderend
  Familie opstellingen beleefd met Mathijs. Heel krachtig en zuiver. Iedereen is met nieuwe ervaringen en soms zelfs revolutionair /levensveranderend inzicht naar huis gegaan.
  N. Kloppenburg

 3. 1000 reden om terug te komen
  We kwamen het per toeval tegen en soms moeten dingen zo zijn. Wat een heerlijke plek! De rode kapel heeft een open haard en een knusse slaapplek. Geweldig! Let er wel op dat de toiletten en douce in een apart huisje zitten.
  Na het ontbijt (zelf regelen, sapje en broodjes, jam zijn wel ter plekke te koop) nog een gezinsopstelling gedaan. Mathijs begeleidde dat super. Duizend redenen om een keer terug te komen.
  Jan R

 4. Zo onwijs genoten. De heerlijke lunch en de fijne warme setting die Matthijs en Linda neerzetten: Ware ervaren spaceholders. Deze dag, de diepgang, de begeleiding en de echtheid hebben me op een positieve manier, diep geroerd. Zelf ben ik oa ook opsteller in mijn werk en het is heel prettig om dan zo goed te mogen worden gedragen. Ik mocht er rauwe rouw laten zijn, krachtige courage laten zien en mij veilig voelen om zachte steun te ontvangen. Zelf kom ik graag weer terug, zowel voor de opstellingen als de waanzinnig mooie retreat locatie en de fijne wooden cabins met kleine cosy haardvuurtjes. Mocht je twijfelen; ga en boek er ook minimaal 1 overnachting bij, dat raad ik ieder ander aan. Vrolijke groet, Feline Beuming http://Www.felinebeuming.nl

 5. Bedankt Mathijs voor de bijzondere middag gister. Ik “sudder” hier nog na. Dankbaar voor de inzichten dat het me geeft.
  Ik heb me al weer meteen ingeschreven voor de volgende keer!
  Nanda

 6. Mathijs is een bijzonder empatische coach, met wie je direct connectie maakt. Hij doorgrondt je ziel en voelt direct waar je een antwoord op zou willen hebben. Stap voor stap begeleidt hij je naar de ontknoping. Die pijnlijk, maar na afloop, vooral een openbaring zal zijn.

  Zelden iemand meegemaakt die zo aardig, geduldig en lief is.

  Dank je wel Mathijs!