kennismaking met Familieopstelling (Friesland)

Over Familieopstellingen

Een familieopstelling is er voor iedereen die een ‘vraag’ heeft. De vragen zijn gerelateerd waar je tegenaan loopt in het leven, in je relatie of in werk. Het zijn vaak de patronen die je bewust wilt oplossen maar onbewust toch weer in het oude patroon beland en hierdoor niet verder komt. In essentie gaat de vraag altijd over de beweging van innerlijke onrust naar innerlijke rust. Er is namelijk niks anders dan innerlijke rust en eenheid waar iemand (weer) naar verlangt. Vanuit innerlijke rust kun je werkelijk manifesteren. Dat is het pad naar je eigen essentie. Weer kunnen voelen wie je werkelijk bent.

 

Wat is een Opstelling?

Opstellen is een therapeutische vorm van persoonlijke ontwikkeling. Er wordt gewerkt met een groep, vaak, onbekende mensen. Tijdens een opstelling wordt er een vraag ingebracht. Na een korte intake wordt vervolgens door middel van de opstellen van representanten bewogen naar antwoord op jouw vraag. De opstelling laat patronen zien waar jij in verstrikt bent geraakt. Inzicht in het patroon werkt helend. Tijdens de opstelling wordt gewerkt met representanten, vraagsteller en begeleider. Vraagsteller brengt een vraag in, representanten gaan staan voor de verschillende elementen die antwoord geven op de vraag.  Dit kunnen levende of overleden familie leden zijn maar ook emoties of wat meer abstracte vormen zoals doel, lot, of werk. Ook kan gewerkt worden met ziekte of voeding.

 

 

Over Mathijs
Mathijs is sinds 8 jaar systemisch coach. Zijn specialiteit is “naar boven halen wat onderwater zit”.  Thema’s waar hij graag mee werkt zijn lichamelijke klachten, rouwverwerking, burn-out  ADHD. Zelf heeft hij in al meer dan 300 opstellingen gestaan. Het is telkens weer de innerlijke weg vinden en je eigen systeem ‘opschonen’

Vrij zijn begint bij kwetsbaar te durven zijn. In essentie zit alles in je en hoef je niks behalve je intuïtie te volgen en in het moment aanwezig te zijn. Kwetsbaar in wie je bent, durven te voelen en te aanvaarden dat wat in je opkomt en voelt, soms een hele geschiedenis.

Hourly Schedule

Opstellings Middag

12.00 - 13.00
Lunch
13.00 - 17.00
opstellingen

Date

Dec 17 2023
Expired!

Time

12:00 - 18:00

Cost

€75

Location

Het Kleine Paradijs
Het Kleine Paradijs
Meilahuzen 9, 8724 GA Easterein
Website
http://hetkleineparadijs.nl

Organizer

Mathijs Koopman
Phone
06-45455544
Email
mathijs@hetkleineparadijs.nl

Speaker

 • Mathijs Koopman
  Mathijs Koopman
  Systemisch Coach

  In het bewandelen van mijn pad heb ik veel moeten ‘loslaten’ en aanvaarden. Veel ego stukken moet laten gaan en leren houden van mezelf en niet van de vorm buiten mezelf.

  2020 heb ik Het Kleine Paradijs gekocht en ben hier in sept 2020 gaan wonen om hier samen met Linda, mijn vriendin, een mooie plek voor innerlijke rust van te maken.

  Mijn missie is ons bedrijf te laten groeien, processen te verbeteren en dat wat ik heb geleerd over te dragen aan anderen en te genieten van het moment.

  Simpel gezegd is mijn missie: voel je thuis !

6 Responses

 1. Wat een geweldige, ontroerende en helende dag.
  Workshop familie opstelling.
  W. Toxopeus

 2. zuiver, krachtig en levensveranderend
  Familie opstellingen beleefd met Mathijs. Heel krachtig en zuiver. Iedereen is met nieuwe ervaringen en soms zelfs revolutionair /levensveranderend inzicht naar huis gegaan.
  N. Kloppenburg

 3. 1000 reden om terug te komen
  We kwamen het per toeval tegen en soms moeten dingen zo zijn. Wat een heerlijke plek! De rode kapel heeft een open haard en een knusse slaapplek. Geweldig! Let er wel op dat de toiletten en douce in een apart huisje zitten.
  Na het ontbijt (zelf regelen, sapje en broodjes, jam zijn wel ter plekke te koop) nog een gezinsopstelling gedaan. Mathijs begeleidde dat super. Duizend redenen om een keer terug te komen.
  Jan R

 4. Zo onwijs genoten. De heerlijke lunch en de fijne warme setting die Matthijs en Linda neerzetten: Ware ervaren spaceholders. Deze dag, de diepgang, de begeleiding en de echtheid hebben me op een positieve manier, diep geroerd. Zelf ben ik oa ook opsteller in mijn werk en het is heel prettig om dan zo goed te mogen worden gedragen. Ik mocht er rauwe rouw laten zijn, krachtige courage laten zien en mij veilig voelen om zachte steun te ontvangen. Zelf kom ik graag weer terug, zowel voor de opstellingen als de waanzinnig mooie retreat locatie en de fijne wooden cabins met kleine cosy haardvuurtjes. Mocht je twijfelen; ga en boek er ook minimaal 1 overnachting bij, dat raad ik ieder ander aan. Vrolijke groet, Feline Beuming http://Www.felinebeuming.nl

 5. Bedankt Mathijs voor de bijzondere middag gister. Ik “sudder” hier nog na. Dankbaar voor de inzichten dat het me geeft.
  Ik heb me al weer meteen ingeschreven voor de volgende keer!
  Nanda

 6. Mathijs is een bijzonder empatische coach, met wie je direct connectie maakt. Hij doorgrondt je ziel en voelt direct waar je een antwoord op zou willen hebben. Stap voor stap begeleidt hij je naar de ontknoping. Die pijnlijk, maar na afloop, vooral een openbaring zal zijn.

  Zelden iemand meegemaakt die zo aardig, geduldig en lief is.

  Dank je wel Mathijs!